x

اسپرسو ساز و دستگاه اسپرسو

اسپرسو که ميتواند از هر قهوه تخصصي و تجاري بدست بيايد و هويت ايتاليايي دارد
که تقريبا با توجه به حجمش کافئين بالاتري نسبت به متد هاي دم اوري ديگر قهوه دارد
قبلا براي شما متد هاي دم اوري قهوه را گفته ايم و ميدانيد اسپرسـو از متد اکستراکشن ( فشار ) پيروي ميکند
يعني اسپرسـو قهوه اي است که با فشار آب مشخص ( ۹ بار ) و دماي نزديک به دماي جوش ( مثلا ۹۲ درجه ) از
يک مقدار مشخص پودر قهوه  فشرده شده ميگذرد. همانطور که قبلا برايتان گفته ايم درجه آسياب مشخص ( گرايند )
مشخصي دارد و تقريبا کمي درشت تر از قهوه پودر شده است

قهوه اسپرسو

شما براي عصاره گيري قهوه براي اسپرسـو به صورت استاندارد حتما نياز به دستگاه هاي صنعتي اسپرسـو داريد
توجه داشته باشيد حتي بهترين دستگاه هاي اسپرسـو خانگي کيفيت و استاندارد دستگاه اسپرسـو هاي صنعتي را ندارند
و در وهله دوم مقدار خرد شدگي قهوه و نوع گرايندر شما بسيار مهم است
و در وهله بعدي تکنيک شخص قبل از دم اوري براي فشرده سازي پودر قهوه و نحوه عصاره گيري بسيار مهم است
توجه داشته باشيد هرکدام از پارامتر هايي که برايتان گفتيم يک بازه و طيف از حداثل تا حداکثر دارند و ما يک نمونه را مثال زديم
اما اگر بتوانيد قهوه را بصورت درست عصاره گيري کنيد و از قهوه مناسبي هم استفاده کرده باشيد

اسپرسو استاندارد

اسپرسويي با طعمي بسيار عالي و متناسب خواهيد داشت که کرماي آن طلايي و غلظت مناسبي دارد
قبلا در بحث قهوه هاي غيراستاندارد به بررسي اسپرسـو استاندارد و غيراستاندارد برايتان پرداخته بوديم
هدف از گفتن
اين مطالب آشنايي شما با استاندارد ها و کيفيت واقعي است و به هيچ عنوان نميخواهيم شمارا
از نوشيدن اسپرسـو با اسـپرسو ساز هاي دستي و خانگي منصرف کنيم. اما رسالت ما آشنا کردن شما
با تجربه نوشيدن حرفه اي تر قهوه است. در مطلب بعدي شما را با انواع اسپرسـو آشنا ميکنيم

Rate this post
اسپرسو چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code