x

علت تلخی قهوه

تلخی قهوه تا حالا از خود پرسيده ايد که چرا با شنيدن نام قهوه ياد يک طعم تلخ مي افتيد؟
در اين پست کاري با طعم تلخي نامطبوع و ديگر طعم هاي قهوه نداريم
در اين مقاله ميخواهيم فقط و فقط درباره تلخي خود قهوه صحبت کنيم
البته که بعضي دانه ها مانند روبوستا تلخي بيشتر دارند اما چرا؟
بلي کافئين از عوامل ايجاد طعم تلخ در قهوه است اما نقش بسيار کمي در اين
موضوع دارد پس عامل اصلي چيست؟

چرا قهوه تلخ است؟

بلي شرايط رشد قهوه و خود دانه هم در اين موضوع تاثير گذار است اما
بازهم اين دليل اصلي تلخي نيست
.ما در تمام سطح زبانمان سلول هايي براي تشخيص طعم تلخ داريم
وقتي قهوه را مصرف ميکنيم و به سطح زبان ما ميرسد ترکيباتي از قهوه
روي زبان ترشح ميشود که از اصلي ترين ترکيبات اسيدکلروژنيک است

شیمی قهوه و طعم تلخ قهوه

توجه داشته باشيد اين خود اسيد کلروژنيک نيست که باعث ايجاد طعم تلخ ميشود
بلکه زماني که قهوه رست ( برشته ) مي شود اسيد کلروژنيک هاي دانه سبز
کاهش مي يابد و در طي واکنش شيميايي ,

مواد تشکیل دهنده قهوه

سه ماده اصلي و موثر در تلخي قهوه
يعني ملانويدين ها , لاکتون ها , فنيل ليندان آزاد مي شوند که عوامل اصلي
در تلخي قهوه هستند در اين بين فنيل ليندان ها بيشترين تاثير را بر تلخي قهوه دارند

تلخی قهوه دارک رست

و به همين دليل است که هرچه رست قهوه ادامه پيدا کند طعم دانه قهوه تلخي بيشتر پيدا ميکند
در قهوه دارک رست مقادير زياد فنيل ليندان وجود دارد
حالا ديگر به صورت علمي ميدانيد چرا قهوه طعم تلخ دارد و چرا بعضي دانه ها
تلخي بيشتري دارند. اما چرا خود نوشيدني قهوه گاهي به صورت نامطبوعي تلخ مي شود؟
در پست بعدي منتظر شناخت اين عامل ها باشيد

برای خرید قهوه با بهترین قیمت و کیفیت با ما تماس بگیرید ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵

Rate this post
شیمی قهوه و دلایل تلخی قهوه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code